Visning af en WordPressinstallation fra en undermappe i roden af domænet

Hvis du har en WordPress installation der ligger i en undermappe, så kan du få vist installationen i domænets rod. Dette betyder, at hvis du har WordPress installeret i en mappe som eks. domain.tld/wordpress/ så kan du få vist siden på domain.tld/ i stedet.

Bemærk venligst at den følgende guide kræver erfaring med at kopiere og redigere filer over FTP. Den er baseret på de relevante sektioner af den officielle WordPress dokumentation. Hvis du ikke er sikker på hvordan du skal gå frem, vil Surftown være glade for at assistere dig med arbejdet. For yderligere information om denne betalte tjeneste, se venligst denne side.

1. Begynd med at kopiere index.php i WordPressmappen, og placere kopien i rodmappen for domænet. Dette betyder, at hvis din WordPress installation ligger i domain.tld/wordpress/ så skal filen kopieres til domain.tld/.

2. Åbn kopien af index.php og rediger den sidste linje:

require( dirname( __FILE__ ) . '/wp-blog-header.php' );

Til:

require( dirname( __FILE__ ) . '/wordpress/wp-blog-header.php' );

Hvis navnet på den mappe hvor din WordPress installation ligger ikke er wordpress, så skal du erstatte teksten wordpress med navnet på mappen hvor du har installeret WordPress.

3. Besøg hjemmesiden på dens nye plads, og bekræft at forsiden bliver vist.

4. Log ind i WordPress administrationen og gå til Indstillinger -> Generelt.

5. Fjern mappenavnet fra Webstedsadresse (URL) feltet og tryk på Gem ændringer i bunden af siden.

6. Gå til Indstillinger -> Permanente links og tryk på Save changes i bunden af siden.

7. Hvis du har LiteSpeed cache pluginnet aktiveret, tryk da på LiteSpeed Cache Purge All linket i Adminbaren. Hvis du i stedet benytter et andet cache plugin, skal du bruge den tilsvarende funktion i det plugin du benytter.

Din side vil nu blive vist på den nye adresse.

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/