Tilføj eller fjern abonnenter fra en mailingliste

Der er flere måder du kan tilføje abonnenter til din mailingliste. Du kan enten tilføje dem manuelt enkeltvis, eller du kan masseimportere dem.

Tilføj en abonnent manuelt

1. Start med at klikke på Mail -> Mail oversigt.

2. Klik på Gå til domæne knappen ud for dit domænenavn i kolonnen Handling.

3. Klik på Abonnentindstillinger ud for listens navn, i kolonnen Handling. Tilføj en emailadresse her for at føje den til listen.

Importer en liste af adresser fra en fil

1. Start med at klikke på Mail -> Mail oversigt.

2. Klik på Gå til domæne knappen ud for dit domænenavn i kolonnen Handling.

3. Klik på Importér knappen ud for listens navn, i kolonnen Handling.

4. Klik på Upload .csv fil (1), vælg din fil, og klik på knappen Tilføj (2).

Bemærk at .csv filer kan være struktureret forskelligt alt efter hvilket program de er oprettet i. Den simpleste måde at lave en fil der kan accepteres af importfunktionen er at lave en simpel tekstfil, udfyldt med en adresse på hver linje. Mellemrum og ugyldige emailadresser vil resultere i en fejlet import.