Redigering af dit webhotels kontaktoplysninger

For at redigere dit webhotels kontaktoplysninger så skal du logge ind i kontrolpanelet. Det er vigtigt, at du holder dine kontaktoplysninger opdateret, så at du altid kan være sikker på, at du kan tilgå din konto.

Hvis dine kontaktoplysninger ikke er aktuelle og du ikke kan logge ind, så kontakt venligst Kundeservice.

1. Først skal du logge ind i Dashboard.

2. Klik på dit navn oppe til højre, ved siden af flaget, og klik på Indstillinger i menuen.

3. Klik på knappen Rediger Oplysninger.

4. Sørg for at kontaktoplysningerne er rigtige, og klik derefter på Gem ændringer.