Log ind på webmail gennem Surftown Dashboard

Det er muligt at logge ind på webmail ved at bruge det administrative login gennem Surftown Dashboard. Dette lader dig tilgå en emailkonto hurtigt, uden at skulle logge ind manuelt.

1. Benynd ved at logge ind på Dashboard.

2. Vælg Surftown webmail under Mail.

3. Vælg dit domæne på domænelisten, ved at klikke på pilen ud for domænenavnet.

4. Klik på loginknappen ud for emailadressen du vil tilgå.

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/