Hvordan opdaterer jeg indstillinger på en eksisterende mailkonto?

Denne guide viser hvordan du opsætter en emailkonto der kører gennem Surftown, ved at bruge emailklienten der følger med MacOS. Guiden er skrevet baseret på den version af Mail programmet der følger med i MacOS 10.12 Sierra. Bemærk at mindre variationer i opsætningsprocessen kan forekomme hvis din version af MacOS er ældre. Hvis din version er ældre end 10.11 El Capitan anbefaler vi at du opgraderer din computer før du går i gang med emailopsætningen. Se venligst guides på Apple's hjemmeside for instrukser til hvorledes dette gøres.

Før vi går i gang

Først og fremmest skal du have din emailkonto og det tilhørende kodeord klar, hvis du ikke allerede har oprettet en e-mail konto kan du se hvordan dette gøres her.

Hvis du har glemt din emailadresse's kodeord kan du vælge et nyt ved at følge denne guide.

Emailkonto indstillinger

1. Start med at klikke på Indstillinger... i Mail menuen.

Mail Preferences

2. Nu skal du åbne emailsetupguiden.

1. Vælg Konti fanen.
  2. Klik på email adressen du vil konfigurere i listen til venstre.
  3. Klik på Serverindstilinger fanen.

Accounts

3. Billedet ovenfor viser de korrekte indstillinger, hvor emailadressen example@test-domain.dk er brugt som eksempel.

Server til indgående post (IMAP):

• Brugernavn: your email address
  • Adgangskode: the password for your email address
  • Værtsnavn: mail.surftown.com
  • Administrer forbindelsesindstillinger automatisk: fjern hakket i denne
  • Port: 143
  • Brug TLS/SSL: sæt hak i denne
  • Godkendelse: Skal være sat til Adgangskode

Server til udgående post (SMTP)

• Brugernavn: your email address
  • Adgangskode: the password for your email address
  • Værtsnavn: mail.surftown.com
  • Administrer forbindelsesindstillinger automatisk: fjern hakket i denne
  • Port: 587
  • Brug TLS/SSL: sæt hak i denne
  • Godkendelse: Skal være sat til Adgangskode

4. Klik på Arkiver

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/