Hvordan slår jeg automatisk administration af forbindelsesindstillinger fra?

Som standard er Apple Mail sat op til automatisk at administrere forbindelsesindstillingerne til den indgående og udgående mailserver. Disse indstillinger vil typisk ikke fungere korrekt på emailadresser der er administreret gennem Surftown. Denne guide viser hvordan du indstiller din emailadresse til manuel opsætning. Guiden er skrevet baseret på den version af Mail programmet der følger med i MacOS 10.12 Sierra. Bemærk at mindre variationer i opsætningsprocessen kan forekomme hvis din version af MacOS er ældre. Hvis din version er ældre end 10.11 El Capitan anbefaler vi at du opgraderer din computer før du går i gang med emailopsætningen. Se venligst guides på Apple's hjemmeside for instrukser til hvorledes dette gøres.

Emailkonto indstillinger

1. Start med at klikke på Indstillinger... i Mail menuen.

Mail Preferences

2. Nu skal du åbne emailsetupguiden.

1. Vælg Konti fanen.
  2. Klik på email adressen du vil konfigurere i listen til venstre.
  3. Klik på Serverindstilinger fanen.
  4. Sørg for at afkrydsningsfelterne Administrer forbindelsesindstillinger automatisk ikke er krydset af

Accounts

3. Tryk på Arkiver

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/