Hvordan vælger jeg IMAP mapper til Sendt post, Slettet post og Spam?

En af fordelene ved at bruge en IMAP forbindelse i dit emailprogram er at indstillinger deles over alle dine enheder: Du kan f.eks. se emails du har sendt fra en enhed i Sendt post mappen på en anden enhed. I nogen tilfælde kan det ske at Apple Mail mister overblikket over hvilke mappenavne der bruges til disse roller på Surftowns mailservere, og så vil du have flere mapper til samme rolle, eks. både en Sent mappe og en Sendt post mappe. Denne guide vil vise hvordan du selv vælger hvilke mapper programmet skal bruge til Sendt post, Slettet post, osv. for at undgå problemet med ekstra mapper.

Email Postkassehandlinger

1. Start med at klikke på Indstillinger... i Mail menuen.

Mail Preferences

2. Nu skal du åbne emailsetupguiden.

1. Vælg Konti fanen.
  2. Klik på email adressen du vil konfigurere i listen til venstre.
  3. Klik Postkassehandlinger fanen.

Accounts

3. De følgende mappenavne er dem der benyttes af Surftowns postservere, men du kan selvfølgelig vælge andre hvis du vil:

• Udkast: INBOX/Drafts
  • Sendt: INBOX/Sent
  • Reklamepost: INBOX/Junk E-mail
  • Papirkurv: INBOX/Trash
  • Arkiv: INBOX/Archive

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/