Hur slår man på HTTPS i Sitebuilder?

Kryptering med https är avsedd att ge fördelar så som sekretess, integritet och identitet. Din information förblir konfidentiell från nyfikna ögon eftersom endast din webbläsare och servern kan dekryptera trafiken. Intergrit skyddar data från att ändras utan din vetskap.

Alla Surftown Sitebuilder webbplatser kommer förladdad med Let's Encrypt kryptering. Besökare har möjlighet att surfa på webbplatsen med hjälp av antingen http eller https genom att skriva det framför webbadressen i sin webbläsare. Besökare på webbplatsen som använder https kan omdirigeras till http grund av interna länkar till http.

Om du vill vara säker på att alla besökare besöker din webbplats med https för att öka deras säkerhet, så finns en inställning i Sitebuilder editor som du kan aktivera. Denna guide visar dig hur.

1. Logga in på din Sitebuilder editor

2. Klicka på inställningar på menyn till vänster.

3. Klicka security inne på inställningar.

4. Växla från av till på i "Redirect to HTTPS"

5. Klicka på den gula spara knappen vid höger hörn.

Du skall få en bekräftelse på att det är sparat.

Inställningen tar effekt med det samma, Alla besökare kommer nu bli tvingade in på https även om dem skriver "http://" innan URL:en.