Hvordan aktiverer jeg https på mit Sitebuilder site?

Kryptering med https er tiltænkt at give fordele såsom fortrolighed, integritet og identitet. Din information forbliver skjult fra nysgerrige øjne fordi kun din browser og serveren kan afkode trafikken. Integritet beskytter dine data fra at blive ændret uden din viden.

Alle domæner på Surftown PHP webhoteller kommer forudindlæst med Let's Encrypt kryptering. Besøgende kan navigere rundt på hjemmesiden enten med http eller https ved at skrive det foran url'en i browseren. Besøgende på siden via https kan blive omdirigeret til http på grund af interne links der benytter http.

Hvis du vil sikre dig at alle besøgende navigerer rundt på din hjemmeside med https for at øge deres sikkerhed, er der en indstilling i Sitebuilder editoren du kan slå til. Denne guide vil vise hvordan.

1. Log ind på Sitebuilder editoren

2. Klik på indstillinger i menuen til venstre.

3. Klik på Sikkerhed i menuen indstillinger.

4. Tryk på knappen for at tvinge brug af https.

5. Klik på den gule Gem knap i øverste højre hjørne.

Du vil nu få en bekræftelse på at indstillingerne er gemt.

Indstillingen tager effekt øjeblikkeligt. Alle besøgende på hjemmesiden vil nu blive tvunget over på https, selv hvis de manuelt skriver http:// foran url'en.