Support Center

Hvad er automatisk fornyelse og hvordan virker det?

Med automatisk fornyelse af webhoteller og domæner, kan du registrere et betalingskort hos Surftown, som vil blive benyttet til automatisk at fange en betaling for alle fornyelsesfakturaer. Denne indstilling er global på din konto. Automatisk fornyelse er slået til for alle tjenester og domæner på din konto, eller det er slået helt fra. Det er ikke muligt at benytte funktionen selektivt.

Bemærk: Surftown opbevarer ikke oplysninger om dit betalingskort. Dette gøres hos vores betalingsudbyder. Surftown gemmer blot et "token", som benyttes til at autorisere betalinger af af fornyelsesfakturaer.

Funktionen automatisk fornyelse er slået til for alle kunder, men vil ikke blive benyttet indtil du første gang har betalt en faktura med betalingskort. Hvis du normalt betaler med bankoverførsel eller EAN er intet ændret. Du kan fortsætte på samme måde.

Bemærk, at hvis du udfører en manuel betaling med et betalingskort, vil dette kort erstatte hvis du har et kort gemt på din konto allerede. Det nye kort vil herefter blive benyttet til fremtidige automatiske betalinger.

Hvis du vil betale en bestemt faktura med kreditkort og derefter ikke benytte kortet til automatisk fornyelse er dette selvfølgelig en mulighed. Se vores guide til hvordan du gør i sektionen nedenfor.


Se også


Hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betalte tjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/

Kontakt
Finder du ikke det du søger så kontakt vores support

Opret en supportsag
Service Desk
Står du med en større udfordring, som kræver lidt mere ekspertise og tid end du har til rådighed?

Surftown Service Desk, er en service hvor vi foretager arbejdet for dig. Vores Service desk klarer opgaven for dig.

Gør det for mig