Kunskapsbas

Vad är automatisk förnyelse, och hur fungerar det?

Med automatisk förnyelse av webhotell och domäner så kan du registrera ett kreditkort hos Surftown, som sedan används för att automatiskt dra betalning för återkommande fakturor. Detta gäller hela ditt konto, dvs. automatisk förnyelse gäller för alla dina tjänster, eller inga. Det är inte möjligt att automatiskt betala enskilda tjänster.

OBS: Surftown lagrar ingen kortinformation, detta görs hos vår betalningsleverantör. Surftown lagrar endast en kortsignatur, som används för att godkänna betalningar av återkommande fakturor.

Automatisk förnyelse är tillgänglig för alla kunder, men aktiveras inte förrän du väljer att betala en faktura med ett kreditkort. Om du betalar dina fakturor via plusgiro så förändras inget.

Notera att om du gör en manuell betalning med ett kredit kort, kommer detta kort att ersätta det kort som du redan har sparat och det nya kortet kommer att användas för framtida betalningar.

Om du vill betala med kort och sedan stänga av automatiska betalningar, så går det fint. Se guiden nedan för mer information..


Relaterade artiklar


Om du behöver hjälp med andra uppgifter, så hittar du mer infomation kring de betaltjänster som vi erbjuder i våra Service Desk-tjänster här https://www.surftown.com/sv/service-desk/

Support
Om du inte hittar det du letar efter, så är du välkommen att kontakta vår support

Skicka in ett supportärende
Service Desk
Har du utmaningar som kräver mer tid och expertis än vad du har tillgängligt?

Surftown Service Desk är en service där vi gör jobbet åt dig Vår Service desk gör jobbet åt dig.

Gör det åt mig