Hvordan aktiverer jeg automatisk betaling på mine domæner/konti?

Automatisk betaling er som udgangspunkt slået til for alle kunder. Før du kan benytte funktionen skal du dog tilføje et betalingskort på din konto. Du kan se efter om dette allerede er gjort, eller se efter om automatisk betaling er slået til eller fra under dine kontoindstillinger.

1. Først skal du logge ind i Dashboard.

2. Klik på dit navn oppe til højre, ved siden af flaget, og klik på Indstillinger i menuen.

Kontoindstillinger

3. Klik på Betaling.

Betaling

4. Øverst på skærmen vises om autmatisk betaling er slået til eller fra.

Automatisk betaling deaktiveret

Automatisk betaling aktiveret

Hvis automatisk betaling er slået til, gå til næste trin.

Hvis det er slået fra, tryk på Slå automatisk betaling til knappen for at aktivere funktionen.

Slå automatisk betaling til

5. Hvis du endnu ikke har gemt et betalingskort på din konto, kan du læse vores guide hvordan tilføjer/opdaterer jeg mit betalingskort til automatisk betaling?

Add a credit card

6. Når der er en grøn markering ud for både Automatisk betaling- og Kreditkortsektionen er alt klar.

Alt i orden

Se også

Hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betalte tjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/