Hur aktiverar jag automatisk betalning på mina domäner och webbhotell?

Automatisk förnyelse är aktiverad som standard för alla kunder. För att kunna använda funktionen ska du först lägga till ett kreditkort på ditt webhotell. Du kan också kontrollera om det redan är registrerat ett kreditkort där och om automatisk betalning redan är aktiverad eller inaktiverad.

1. Börja med att logga in här Dashboard.

2. Klicka på ditt namn längst uppe till höger i menyn, brevid den svenska flaggan, och klicka därefter på Inställningar.

Account settings

3. Klicka på Betalningsmetoder

Subscriptions view

4. Överst på skärmen visar om automatisk förnyelse är inaktiverad eller aktiverad.

Automatic renewal off

Automatic renewal on

Om automatiskt förnyelse är aktiverad, gå till nästa steg

Om det är inaktiverat, klicka då på Aktivera automatiskt föirnyelse för att aktivera funktionen.Turn on automatic renewal

5. Om du ännu inte har sparat ett kreditkort på ditt webbhotell så kan du hitta mer info i vår guide Hur lägger jag till eller uppdaterar mitt kreditkord för automatisk betalning?

Add a credit card

6. När du har en grön bock vid Automatisk betalning och Kreditkortsektionen så är allt klart.

All good

Relaterade artiklar

Om du behöver hjälp med andra uppgifter, så hittar du mer infomation kring de betaltjänster som vi erbjuder i våra Service Desk-tjänster här https://www.surftown.com/sv/service-desk/