Hvordan fjerner jeg spam-mails fra de e-mails jeg modtager?

Her finder du information om, hvordan du bruger vores antispamfunktion på dine e-mail adresser samt, hvordan du kan sortere spam-mails fra i dit eget e-mail-program.

Spammængder

Hos Surftown modtager vi rigtig meget spam på vores indgående mailservere. Ca. 8 ud af 10 indgående mails er spam, som bliver sorteret fra med det samme. Det vil sige, at vi allerede før beskederne når frem til din mailboks, frasorterer rigtig store mængder af spam. Dette første filter lader stadig nogle spam-mails komme igennem. Hvis vi gør det første filter mere aggressivt, ville vi risikere at sortere normale mails fra. Herunder finder du en række ting du kan gøre for at håndtere de spam-mails, der slipper forbi det første filter.

Slå anti-spam til

Se følgende vejledning for hvordan du slår anti-spam funktionen til for din emailadresse:

Hvordan ændrer jeg anti-spam indstillingerne for et domæne?

Juster spamfilterets indstillinger

Følg denne guide hvis du vil ændre hvor meget spam filteret fanger:

Skift følsomhed for spamfilteret

Sorter spam fra i dit emailprogram

Hvis spam-filterets mest aggressive indstilling gør, at normale mails bliver sorteret fra, kan en løsning være, at vælge et mindre agressivt niveau eller vælge at spam-mails skal markeres som spam i stedet for at slettes med det samme. Det sidstnævnte gør du, ved at vælge "Mark as spam" i opsætningen af spam-filteret. Spam-mails bliver så markeret med "***SPAM***" i emnefeltet. Dette gør, at du kan oprette et filter i dit e-mail-program, så spam-mails bliver sorteret ned i en specifik mappe.

I Outlook kan du oftest bare højreklikke på en spam-mail og vælge "Opret regel" og derefter følge guiden.

Hold din emailadresse privat

Undgå så vidt som muligt at din emailadresse er tilgængelig på internettet som ren tekst, da den så hurtigt vil blive opsnappet og gemt i spam databaser.

Du kan f.eks. have mailformularer på din hjemmeside i stedet for selve e-mail-adressen.