Support Center

Hvordan fjerner jeg spam-mails fra de e-mails jeg modtager?

Her finder du information om, hvordan du bruger vores antispam på dine e-mail adresser samt, hvordan du kan sortere spam-mails fra i dit eget e-mail-program.

Spammængder

Hos Surftown modtager vi rigtig meget spam på vores indgående mailservere. Ca. 8 ud af 10 indgående mails er spam, som bliver sorteret fra med det samme. Det vil sige, at vi allerede før beskederne når frem til din mailboks, frasorterer rigtig store mængder af spam. Dette første filter lader stadig nogle spam-mails komme igennem. Hvis vi gør det første filter mere aggressivt, ville vi risikere at sortere normale mails fra. Herunder finder du en række ting du kan gøre for at håndtere de spam-mails, der slipper forbi det første filter.

Slå anti-spam til

Se følgende vejledning, hvis du er i tvivl om, hvordan du slår anti-spam systemet til for en e-mail konto.

Sorter spam fra i dit e-mail-program

Hvis spam-filterets mest aggressive indstilling gør, at normale mails bliver sorteret fra, kan en løsning være, at vælge et mindre agressivt niveau og vælge at spam-mails skal markeres som spam. Det sidstnævnte gør du, ved at vælge “Mark as spam” i opsætningen af spam-filteret. Spam-mails bliver så markeret med ” ***SPAM***” i emnefeltet. Dette gør, at du kan oprette et filter i dit e-mail-program, så spam-mails bliver sorteret ned i en specifik mappe.

I Outlook kan du oftest bare højreklikke på en spam-mail og vælge ”Opret regel” og derefter følge guiden.

Her finder du vejledninger til at oprette filtre i de gængse e-mail-programmer:

Hvordan sorterer jeg automatisk e-mails ned i bestemte mapper i mit e-mail-program?

Hold e-mail-adressen privat

Undgå så vidt muligt, at din email-adresse er tilgængelig på nettet i ren tekst, der hurtigt kan indfanges og gemmes i spammernes databaser.

Du kan f.eks. have mailformularer på din hjemmeside i stedet for selve e-mail-adressen.


Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/
Kontakt
Finder du ikke det du søger så kontakt vores support

Opret en supportsag
Service Desk
Står du med en større udfordring, som kræver lidt mere ekspertise en og tid end du har til rådighed?

Surftown Service Desk, er en service hvor vi foretager arbejdet for dig. Vores Service desk klarer opgaven for dig.

Gør det for mig