Hur inaktiverar jag automatisk förnyelse?

Automatiskt förnyelse är aktiverat som standard för alla Surftown-kunder. Du kan naturligtvis stänga av funktionen om du inte vill använda funktionen.

1. Börja med att logga in här Dashboard.

2. Klicka på ditt namn längst uppe till höger i menyn, brevid den svenska flaggan, och klicka därefter på Inställningar.

3. Klicka på TJÄNSTEÖVERSIKT

4. Överst på skärmen visar om automatisk förnyelse är inaktiverad eller aktiverad

Om den är aktiverad så kan du klicka på knappen för att stänga av den.

Nu är du klar. Även om har ett kreditkort sparat på ditt webbhotell så kommer det inte automatiskt bli använt för betalninger eftersom funktionen för automatiska betalningar är avstängd.  Du kan välja att låta kreditkortet sparas där om du vill.

Relaterade artiklar

Önskar du att Surftown hjälper dig genom att utföra de ändringar som beskriv i guiden, eller om du är i behov av hjälp med andra uppgifter, så hittar du mer infomation kring de betaltjänster som vi erbjuder i våra Service Desk-tjänster här: https://www.surftown.com/sv/service-desk/