Hvordan deaktiveres automatisk fornyelse?

Automatisk betaling er slået til som standard for alle kunder. Du kan selvfølgelig slå funktionen fra hvis du har brug for det.

1. Først skal du logge ind i Dashboard.

2. Klik på dit navn oppe til højre, ved siden af flaget, og klik på Indstillinger i menuen.

Kontoindstillinger

3. Klik på Betaling.

Betaling

4. Øverst på skærmen vises om automatisk betaling er slået til eller fra.

Automatisk betaling deaktiveret

Automatisk betaling aktiveret

Hvis det er slået til, klik på knappen for at slå det fra.

Slå automatisk betaling fra

Du er nu færdig. Selv hvis du har et betalingskort gemt på din konto vil dette ikke automatisk blive benyttet til betalinger, så længe indstillingen for automatisk betaling er sat til slået fra. Du behøver derfor ikke at fjerne kortet fra kontoen hvis du ikke vil.

Se også

Hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betalte tjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/