Hvordan tilføjer/opdaterer jeg mit betalingskort til automatisk betaling?

Den følgende vejledning viser hvordan du kan tilføje et nyt betalingskort til brug ved automatisk betaling, eller udskifte et kort du før har gemt. Det er kun muligt at gemme et enkelt betalingskort til brug for automatisk betaling, så hvis du foretager en manuel betaling med et andet kort vil det erstatte det gemte kort.

Bemærk: Surftown opbevarer ikke oplysninger om dit betalingskort. Dette gøres hos vores betalingsudbyder. Surftown gemmer blot et "token", som benyttes til at autorisere betalinger af fornyelsesfakturaer.

1. Først skal du logge ind i Dashboard.

2. Klik på dit navn oppe til højre, ved siden af flaget, og klik på Indstillinger i menuen.

Kontoindstillinger

3. Klik på Betaling.

Betaling

4. Hvis du før har foretaget en betaling på din konto med et andet betalingskort skal du først fjerne det gemte kort ved at trykke på knappen Fjern dit kreditkort. Du kan herefter gemme et nyt kort på din konto.

5. Hvis du endnu ikke har foretaget en betaling med et betalingskort siden muligheden for automatisk betaling blev introduceret skal du først acceptere vores opdaterede vilkår og betingelser for at tillade at vi automatisk trækker penge på dit betalingskort på betalingsdatoen. Du kan gøre dette samtidig med at du tilføjer et betalingskort.

Hvis der er et afkrydsningsfelt, "Jeg accepterer Surftowns vilkår og betingelser..." sørg for at det er markeret. Hvis der ikke er et felt har du accepteret de nye vilkår på et tidligere tidspunkt. Klik nu på knappen Tilføj et kreditkort.

6. Følg anvisningerne i betalingsmodulet for at gemme dit ønskede betalingskort. Som noteret i vinduet vil der ikke blive foretaget en betaling på dette tidspunkt.

7. Du vil nu blive ført tilbage til indstillingerne for automatisk betaling, hvor du vil kunne se dit gemte betalingskort.

Bemærk: Evt. fakturaer der allerede ligger på din konto på tidspunktet hvor automatisk betaling blev slået til vil ikke være skiftet over til automatisk betaling. I det tilfælde vil dine fakturaer stadig skulle betales manuelt.

For at se efter om du har nogen fakturaer der kræver din handling, gå tilbage til Dashboard forsiden og tryk på knappen Dine fakturaer i kolonnen til højre.

I kolonnen til højre kan du se hvis en eller flere fakturaer står til manuel betaling.

Se også

Hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betalte tjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/