Hvordan viser eller skjuler jeg mapper på en IMAP emailadresse?

Hvis din emailadresse er sat op i dit emailprogram med IMAP, som er den opsætningstype vi anbefaler i de fleste tilfælde, vil dine emails være gemt på Surftowns mailservere, og det du ser i dit emailprogram er en representation af indholdet der ligger gemt på serveren. Dette betyder at hvis du ændrer en indstilling ét sted, vil den tage effekt alle steder hvor du bruger din emailadresse med IMAP.

Mappeliste

Du kan bruge Surftowns webmailklient til at indstille om du ønsker at nogle af dine emailmapper skal være skjulte, bortset fra standardmapperne, eks. Indbakke, Sendt post, osv. Denne indstilling er global henover alle programmer hvor din emailadresse er tilføjet, eks. på din telefon eller computer, og kan ændres til enhver tid ved hjælp af webmailklienten.

1. Log ind på webmail.

2. Gå til menuen indstillinger.

Indstillinger

3. Klik på E-mail i menuen til venstre.

Mail Indstillinger

4. Scroll ned i bunden af mailindstilingerne og klik på knappen Ændr IMAP-abonnementer. Dette vil åbne et pop-up vindue, hvor din emailadresses mappestruktur kan ses.

IMAP mapper

5. Udvid listen så hele strukturen kan ses. Hvis en mappe vises afkrydset på listen er den sat til at blive vist. Hvis afkrydsningen fjernes vil mappen være skjult. Ret til efter behov, så kun de mapper du ønsker at have vist er markeret, og tryk på Gem.

IMAP mapper