Support Center

Hvad kan Surftowns Service Desk gøre for mig?

Det kan være svært at finde tid til at lære noget nyt og gøre det selv, uanset hvor meget kompetent hjælp der står klar på sidelinjen. Vi kan løse dette problem for dig med vores Service Desk. Vi udfører arbejdet for dig - hurtigt og med garanteret tilfredshed.

Uanset om du har brug for hjælp med din hjemmeside, din email eller med noget helt tredje, så er vi her med en hjælpende hånd, klar til at assistere dig. Nedenfor finder du en komplet oversigt over de tjenester vi har på hylden lige nu, men hvis der er noget du har brug for hjælp med som ikke står på listen, så tøv ikke med at kontakte os for at se hvad vi kan gøre for dig.

Service Desk er en betalt tjeneste i tillæg til den normale Surftown supportafdeling. Den normale Surftown support er inkluderet i prisen på dit webhotel, og kan hjælpe dig med vejledning når du løser opgaven selv.

Med Service Desk tjenesten gør vi det hele for dig. I de fleste tilfælde kan vi løse opgaven med uafhængigt arbejde, men til nogen opgaver vil vi aftale et online skærmdelingsmøde, så du kan vise os hvad du vil have os til at gøre.

Hvis du vil lave en bestilling, eller hvis du bare vil have mere at vide om vores Service Desk tjenester, så tøv ikke med at kontakte os: https://www.surftown.com/da/hjaelp/kontakt/

Det er altid bedst at kontakte os, hvis du vil have mere at vide om hvad vi kan gøre for dig, men hvis du gerne vil læse om hvad vi tilbyder på Service Desk, så kan du gøre det gennem de individuelle links på listen ovenfor.

Kontakt
Finder du ikke det du søger så kontakt vores support

Opret en supportsag
Service Desk
Står du med en større udfordring, som kræver lidt mere ekspertise og tid end du har til rådighed?

Surftown Service Desk, er en service hvor vi foretager arbejdet for dig. Vores Service desk klarer opgaven for dig.

Gør det for mig