Kunskapsbas

Vad är Surftown Service Desk och vad kan vi göra för dig?

Det kan vara svårt att hitta tid att utföra en uppgift eller sätta sig in i hur det görs, oavsett hur kompetent den tillgängliga hjälpen är. Vi kan lösa detta problem för dig via vår Service Desk tjänster.
Vi gör jobbet åt dig - snabbt och med garanterat tillfredställande resultat.

Oavsett om du behöver hjälp med din hemsida, e-post eller något helt annat, så erbjuder vi att göra det åt dig, vi är redo att hjälpa dig.
Nedan följer en komplett lista över de tjänster som vi just nu kan erbjuda, men om det finns något som du behöver hjälp med men inte finns med på listan, så vänligen kontakta oss för att se vad vi kan göra för dig.

Service Desk är en betaltjänst utöver den vanliga support som Surftown har.
Det vanliga Surftown supporten ingår i ditt webbhotellabonnemang och är dig behjälplig när du försöker lösa problem på egen hand.

Via Service Desk-tjänsten gör vi allt arbete för dig. I de flesta fall löser vi uppgiften omgående, men för vissa uppgifter ska vi boka ett online-skärmdelningsmöte, så att du kan visa oss vad du vill att vi ska göra.

Om du vill beställa eller bara få mer information om våra Service Desk-tjänster, tveka inte att kontakta oss: https://www.surftown.com/sv/hjalp/kontakt/

Det är alltid bäst att kontakta oss om du vill veta vad vi kan göra för dig, men om du vill läsa mer om någon av våra Service Desk Services kan du göra det via någon av länkarna i vår lista ovan.

Support
Om du inte hittar det du letar efter, så är du välkommen att kontakta vår support

Skicka in ett supportärende
Service Desk
Har du utmaningar som kräver mer tid och expertis än vad du har tillgängligt?

Surftown Service Desk är en service där vi gör jobbet åt dig Vår Service desk gör jobbet åt dig.

Gör det åt mig