Support Center

Hvordan flytter jeg min hjemmeside fra én udbyder til en anden? Surftown kan gøre det for dig!

Når du planlægger at skifte hostingudbyder, hvis du ønsker at tage din nuværende hjemmeside med dig til den nye udbyder, så er det ikke noget der sker automatisk ved at trykke på en knap. Afhængigt af din hjemmesides opbygning kan denne opgave være meget simpel, eller den kan kræve en stor mængde arbejde med at tilpasse hjemmesidens indstillinger til den nye udbyder.

Vi vil gerne gøre det let for vores kunder at komme i gang hos Surftown. Derfor har vi skabt denne tjeneste, for at gøre det let for dig at få din hjemmeside op at køre hos Surftown. Med vores hjemmeside-flytningstjeneste sørger vi for at indsamle din hjemmesides filer og databaser og lægge dem op på din Surftownkonto. Alt vi skal bruge fra dig er adgang til filerne.

Ved at få Surftown til at stå for opgaven fra start til slut, minimerer du risikoen for nedetid under overførslen. Når vi gør det for dig behøver du ikke at bruge tid på den tekniske del og kan fokusere på andre opgaver i stedet.

Vores tjeneste kan ikke kun bruges til at flytte hjemmesider fra andre udbydere til Surftown. Hvis du har brug for at flytte sider indenfor din konto, eller mellem domæner her hos Surftown gør vi det også gerne for dig med glæde.


Vi specialiserer i WordPressbaserede hjemmesider, men vi er også i stand til at flytte andre hjemmesidetyper. Prisen kan variere afhængigt af sidens størrelse og type. Kontakt os her for et uforpligtende tilbud:

SE: https://www.surftown.com/sv/service-desk/bestil/
DK: https://www.surftown.com/da/service-desk/bestil/
EN: Please just contact Support through our chat, to get more information or order.

Kontakt
Finder du ikke det du søger så kontakt vores support

Opret en supportsag
Service Desk
Står du med en større udfordring, som kræver lidt mere ekspertise og tid end du har til rådighed?

Surftown Service Desk, er en service hvor vi foretager arbejdet for dig. Vores Service desk klarer opgaven for dig.

Gør det for mig