Hur konfigurerar jag min e-postklient på min dator eller telefon? Suftown kan göra det för dig!

När du fått en ny dator eller telefon och vill kunna läsa dina e-post genom dem, måste du lägga till din e-postadress i enheten.

Vi har ett antal utmärkta guider som hjälper dig att ställa in di e-post i de vanligaste e-postklienterna. Dessa guider finns här

Om du känner att detta är för mycket arbete, eller om du känner att det är för komplicerat att göra själv så oroa dig inte. Vi kan naturligtvis göra jobbet för dig och konfigurera din e-postklient.

Vad vi faktiskt kan göra är att ansluta till din dator eller enhet och sätta upp e-postklienten åt dig utan att du själv behöver göra något.

Vi kommer att ansluta till dig via TeamViewer och se till att din e-postklient fungerar innan vi är klara.

Vänligen kontakta oss för ett icke-bindande erbjudande om e-postinställningar här:

SE: https://www.surftown.com/sv/service-desk/bestil/
DK: https://www.surftown.com/da/service-desk/bestil/
EN: Please just contact Support, through our chat to get more information or order.