Hur konfigurerar jag min DNS-inställning? Surftown kan göra det för dig!

Samtliga av Surftown webbhotell, med undantag för vår Domain & DNS-produkt, inkluderar både webbplats- och e-postfunktionalitet. Skulle det finns behov att kunna konfigurera din domän till att använda något annat än Surftown service så kan detta konfigureras i din DNS.

Det här kan till exempel vara när du vill använda en Office 365 e-postlösning, eller om du har gjort en hemsida på en tjänst som inte finns på din förkonfigurerade server. I dessa fall kommer du vanligtvis att bli ombedd av att lägga till en eller flera DNS-poster till din domän och ta bort de inaktuella. Detta kan göras via din kontrollpanel för alla dina domäner via Surftown.

DNS-inställningarna hanterar anslutningarna till din domän, så vid en uppdatering av dessa följer ofta en liten nedetid på din service.

Det vi erbjuder med denna tjänst är att göra uppdateringen för dig och för att verifiera att DNS-posterna är rätt inmatade genom kontrollpanelen. Allt vi behöver från dig är en lista över de DNS-poster du har blivit ombedd att lägga till.

Fråga oss om ett icke-bindande erbjudande om hjälp med DNS-inställningen, med vårt formulär här:

SE: https://www.surftown.com/sv/service-desk/bestil/
DK: https://www.surftown.com/da/service-desk/bestil/
EN: Please just contact Support, through our chat to get more information or order.