Hvordan opsætter jeg mine DNS indstillinger? Surftown kan gøre det for dig!

Selvom Surftowns webhoteller, med undtagelse af vores Domain & DNS produkt, inkluderer både hjemmeside og emailfunktionalitet, vil der være situationer hvor du kan have brug for at lave om på Surftowns standardopsætning.

Det kan for eksempel være hvis du vil bruge en emailløsning gennem Office 365, eller hvis du har lavet en hjemmeside på en tjeneste der ikke ligger på den forudindstillede server. I disse tilfælde vil din udbyder som regel bede dig om at oprette en eller flere DNS poster på dit domæne og fjerne de nuværende poster. Dette kan gøres gennem dit kontrolpanel for alle domæner der styres hos Surftown.

DNS indstillingerne håndterer forbindelserne til dit domæne, så med en ændring af disse indstillinger vil det ofte indbære noget nedetid.

Det vi tilbyder med denne Service Desk er at vi håndterer opdateringen for dig, og bekræfter at alle DNS indstillinger er indsat korrekt på dit kontrolpanel. På denne måde sikrer vi at nedetid holdes på et minimum. Alt hvad vi skal bruge fra dig er en liste over de DNS poster du er blevet bedt om at tilføje.

Bed os om et uforpligtende tilbud om hjælp med din DNS opsætning ved at bruge vores formular her:

SE: https://www.surftown.com/sv/service-desk/bestil/
DK: https://www.surftown.com/da/service-desk/bestil/
EN: Please just contact Support, through our chat to get more information or order.