Support Center

Hvordan reparerer jeg en hacket hjemmeside? Surftown kan gøre det for dig!

En af de mere frustrerende oplevelser med at drive en hjemmeside er hvis du er så uheldig at din hjemmeside bliver hacket. Hvis dette skulle ske vil din prioritet normalt være at få siden gendannet til normal så hurtigt som muligt og få siden online igen. En rensning af en hacket hjemmeside kan være et stort arbejde, og være en dyr fornøjelse, både i tabte indtægter fra at hjemmesiden er nede, samt i lønomkostninger for arbejdet med at gendanne siden.

Mange af vores kunder har bygget deres hjemmesider i det meget populære CMS WordPress, så Surftown ønsker at kunne hjælpe vores kunder i tilfælde af at deres WordPresssider bliver hacket. Vi ved alt om hvordan vores servere er konfigurerer, så vi kan i de fleste tilfælde løse denne opgave betydeligt hurtigere og billigere end mange eksterne konsulenter.

Uanset grunden til at din hjemmeside kan være blevet hacket, eller hvis du blot føler at din side kan bruge et sikkerhedscheck for at fjerne risikoen for at noget sker i fremtiden, så kan vi hjælpe dig med at få din side renset og sikret.


Hvad får du med denne tjeneste?

Vi fjerne alle potentielt skadelige filer, vi opdaterer alle komponenter i WordPress, plugins og temaer til den seneste tilgængelige version, og vi erstatter og opdaterer alle kodeord for at sikre at din sikkerhed overholder moderne standarder.

Når vi er færdige vil din side være så tæt som teknisk muligt på sit udseende fra før den blev hacket, med de nyeste udgaver af dine plugins og dit tema. Du vil også få retningslinjer for hvad du skal have i tankerne i fremtiden for at undgå at siden bliver hacket igen.


Hvis du vil bede os om hjælp med at reparere din hackede hjemmeside kan du få et uforpligtende tilbud fra os her:

SE: https://www.surftown.com/sv/service-desk/bestil/
DK: https://www.surftown.com/da/service-desk/bestil/
EN: Please just contact Support, through our chat to get more information or order.

Kontakt
Finder du ikke det du søger så kontakt vores support

Opret en supportsag
Service Desk
Står du med en større udfordring, som kræver lidt mere ekspertise og tid end du har til rådighed?

Surftown Service Desk, er en service hvor vi foretager arbejdet for dig. Vores Service desk klarer opgaven for dig.

Gør det for mig