Kunskapsbas

Hur flyttar jag mina e-postmeddelanden till ett nytt konto? Surftown kan göra det för dig!

Oavsett om du har en egen domän eller använder hotmail eller gmail som din e-postleverantör, när du köper ett webbhotell med Surftown kan du använda det för dina e-postbehov.

Dina e-postmeddelanden lagras ofta på en server någonstans och när du vill skapa en ny e-postadress eller flytta din adress till Surftown måste dina meddelanden flyttas manuellt.

Hur flyttar jag mina e-postmeddelanden från en leverantör till en ny?

Om du flyttar från en annan leverantör och vill se till att du inte tappar dina e-postmeddelanden i processen. Så kan Surftown erbjuda dig hjälp att flytta dina e-postmeddelanden med vårt e-postflytt via Service Desk.

Vi hjälper gärna dig med att göra allt arbete som att flytta dina e-postmeddelanden från var de nu är, till dina nya inkorgar på ditt Surftown webhotell. Det här kan vara från en annan leverantör till Surftown eller om du har olika domäner med Surftown och du vill flytta mails mellan dessa.

Genom att anlita Surftown så är du garanterad att vi hanterar jobbet med minsta möjliga avbrott, så du inte riskerar att förlora viktiga e-postmeddelanden.

Priset beror på antalet e-postadresser du vill att vi ska flytta, men vårt baspris täcker flyttning av upp till fem e-postadresser.


För ett icke-bindande erbjudande, kontakta oss här:

SE: https://www.surftown.com/sv/service-desk/bestil/
DK: https://www.surftown.com/da/service-desk/bestil/
EN: Please just contact Support, through our chat to get more information or order.

Support
Om du inte hittar det du letar efter, så är du välkommen att kontakta vår support

Skicka in ett supportärende
Service Desk
Har du utmaningar som kräver mer tid och expertis än vad du har tillgängligt?

Surftown Service Desk är en service där vi gör jobbet åt dig Vår Service desk gör jobbet åt dig.

Gör det åt mig