Support Center

Hvordan flytter jeg mine emails til en ny konto? Surftown kan gøre det for dig!

Uanset om du har dit eget domæne allerede, eller om du bruger f.eks. hotmail eller gmail som emailudbyder, så får du ved køb af et webhotel hos Surftown mulighed for at bruge det til at opfylde dit emailbehov.

Dine emails er ofte gemt på en server et sted, og når du vil oprette en ny emailadresse, eller flytte din nuværende adresse til Surftown og beholde indholdet af din postkasse, så er dette en opgave der skal klares manuelt.

Hvordan flytter jeg mine emails fra én udbyder til en ny?

Hvis du flytter fra en anden emailudbyder og vil sikre dig at du ikke mister dine emails i flytningen, så kan Surftown tilbyde at hjælpe dig med arbejdet med vores Service Desk emailflytning.

Vi vil med glæde hjælpe dig med at gøre det, så for en pris klarer vi alt arbejdet med at flytte dine emails fra hvor de ligger nu til dine nye postkasser på dit Surftown webhotel. Vi kan flytte fra en anden udbyder til Surftown, eller vi kan flytte fra en adresse til en anden, Surftown til Surftown.

Med Surftown på opgaven er du garanteret at opgaven håndteres med minimal nedetid, så du ikke riskerer at miste vigtige emails.

Den endelige pris afhænger af antallet af emailadresser der skal flyttes, men vores basispris dækker alt op til 5 adresser på en gang.


For et uforpligtende tilbud, kontakt os her:

SE: https://www.surftown.com/sv/service-desk/bestil/
DK: https://www.surftown.com/da/service-desk/bestil/
EN: Please just contact Support, through our chat to get more information or order.

Kontakt
Finder du ikke det du søger så kontakt vores support

Opret en supportsag
Service Desk
Står du med en større udfordring, som kræver lidt mere ekspertise og tid end du har til rådighed?

Surftown Service Desk, er en service hvor vi foretager arbejdet for dig. Vores Service desk klarer opgaven for dig.

Gør det for mig