Support Center

Hvordan opdaterer jeg min WordPress side og plugins? Surftown kan gøre det for dig!

Det er vigtigt at sørge for at du altid holder din hjemmeside opdateret med de seneste udgaver. Hvis du ikke holder din hjemmeside opdateret, så udsætter du siden for unødvendige risici for at blive mål for mulige hackingforsøg der kan give dig en masse arbejde med at rydde op efter dem.

Hvis du føler dig usikker på hvordan du sørger for at din WordPressside er opdateret, så har Surftown denne tjeneste hvor vi sørger for at WordPress plugins, WordPress temaer, samt WordPress selv er opdateret til seneste tilgængelige udgave. Selv hvis du aldrig har opdateret din hjemmeside og kan se at det er en meget gammel udgave, så er der stadig en god chance for at vi kan opdatere den. I de sjældne tilfælde hvor vi ikke kan formå at opdatere din hjemmeside, så har Surftown andre tjenester vi kan tilbyde hvor vi hjælper med at overføre dit indhold til en opdateret platform.


Vi har vores hjemmesidekonverteringstjeneste, hvor vi kan flytte din hjemmesides indhold til en ny opdateret WordPressinstallation, eller hvis du vil sikre at du aldrig skal behøve at bekymre dig om opdateringer igen, så kan vi oprette din hjemmeside i vores Surftown Sitebuilder hjemmesideværktøj.


Kontakt os her, så vi kan tage et kig på din side og give dig et uforpligtende tilbud:

SE: https://www.surftown.com/sv/service-desk/bestil/
DK: https://www.surftown.com/da/service-desk/bestil/
EN: Please just contact Support, through our chat to get more information or order.

Kontakt
Finder du ikke det du søger så kontakt vores support

Opret en supportsag
Service Desk
Står du med en større udfordring, som kræver lidt mere ekspertise og tid end du har til rådighed?

Surftown Service Desk, er en service hvor vi foretager arbejdet for dig. Vores Service desk klarer opgaven for dig.

Gør det for mig