Hur konfigurerar jag HTTPS-kryptering på min hemsida? Surftown kan göra det för dig!

Kryptering med https är avsett att ge fördelar som sekretess, integritet och identitet. Din information är konfidentiell från nyfikna ögon, eftersom bara din webbläsare och servern kan dekryptera trafiken. Krypteringen skyddar data från att modifieras utan din kunskap.

För alla våra kunder som använder PHP-baserade webbplatser, som WordPress eller Joomla, är https-trafik till din webbplats som standard möjlig. Vi har en guide för hur du aktiverar användningen här.

Hur konfigurerar jag ett SSL-certifikat?

Om du använder en ASP-baserad webbplats, som Umbraco eller MVC, eller om du bara vill använda ditt eget SSL-certifikat istället för det Surftown tillhandahåller, kan du självklart göra det här.
Att installera ett SSL-certifikat på en hemsida är en ganska komplex uppgift, så vi erbjuder naturligtvis vår hjälp när våra kunder har detta behov. Vi säljer inte våra egna SSL-certifikat, så du måste köpa ett från en tredjeparts leverantör. Vad vi kan göra för dig är att hantera all tung lyftning i from av att få certifikatet konfigurerat och anslutet på din webbplats.

Vi rekommenderar att du kontaktar oss innan du köper ett certifikat för att se till att den du får är kompatibel med våra servrar.

Vänligen kontakta oss för ett icke-bindande erbjudande, här:

SE: https://www.surftown.com/sv/service-desk/bestil/
DK: https://www.surftown.com/da/service-desk/bestil/
EN: Please just contact Support, through our chat to get more information or order.