Hvordan opsætter jeg HTTPS kryptering på min hjemmeside? Surftown kan gøre det for dig!

Kryptering med https er tiltænkt at give fordele såsom fortrolighed, integritet og identitet. Din information forbliver skjult fra nysgerrige øjne fordi kun din browser og serveren kan afkode trafikken. Integritet beskytter dine data fra at blive ændret uden din viden.

For alle vores kunder der benytter PHP baserede hjemmesider, såsom WordPress eller Joomla, er https trafik til din hjemmeside muligt som udgangspunkt. Vi har en vejledning til hvordan funktionen slås til her.

Hvordan opsætter jeg et SSL certifikat?

Hvis du har en ASP baseret hjemmeside, såsom Umbraco eller MVC, eller hvis du blot ønsker at bruge dit eget SSL certifikat i stedet for det som Surftown leverer, så kan du selvfølgelig også gøre det.

At installere et SSL certifikat på en hjemmeside er en forholdsvist kompliceret opgave, så vi tilbyder vores hjælp når vores kunder har behovet. Vi sælger ikke selv SSL certifikater, så du vil skulle købe et certifikat hos en tredjepartsudbyder. Det vi så kan gøre for dig er at klare det tunge løft og få certifikatet forbundet til din hjemmeside.

Vi anbefaler at du kontakter os inden du går i gang med at købe et certifikat, så du kan være sikker på at det certifikat du køber er kompatibelt med vores servere.

Kontakt os venligst for et uforpligtende tilbud, her:

SE: https://www.surftown.com/sv/service-desk/bestil/
DK: https://www.surftown.com/da/service-desk/bestil/
EN: Please just contact Support, through our chat to get more information or order.