Hvad kan du med Surftowns Anbefalingsprogram?

Tak fordi du vil anbefale Surftown til andre!

Ved at bruge Surftowns anbefalingsprogram optjener du en bonus der giver dig et tilgodehavende hver gang en kunde du har henvist til os køber et webhotel.

Du kan begynde at optjene bonus ved at følge disse tre lette trin:

1. Hent dit unikke anbefalingslink inde på dit client area.

Optjen bonusAnbefalingslink

2. Del dit link med dine venner og kunder
Klik her for at se eksempler på, hvordan du kan indsætte dit link på din hjemmeside.

3. Få din bonus.

Gør dit salg mere attraktivt!

Du kan vælge at dele din bonus med den person du henviser til. På denne måde kan du give dine kontakter et billigere webhotel det første år.

Dette gør du ved at lave en rabatkode, som dine kontakter kan benytte ved køb af et webhotel.

1. Klik på "Opret en personlig rabatkode"

Personlig rabatkode

2. Vælg hvilke produkter din rabatkode skal gælde for:

Bonusgrupper

3. Herefter kan du vælge om din rabatkode skal være tidsbegrænset, kunne bruges et bestemt antal gange, samt hvilken andel af din bonus du vil tildele din kontakt.

Valgmuligheder

4. Vælg tilføj rabatkode.

Din rabatkode kan nu ses under Sådan henviser du -> Dine rabatkoder

Personlig rabatkode

Hver gang en kunde bruger din rabatkode til at købe et webhotel, får du en bonus, og din kunde får en rabat.