Support Center

Hvordan kan jeg tilføje mine egne MIME-typer for forskellige filtyper igennem .htaccess?

Surftowns servere er konfigureret med MIME-typer for de mest almindelige filtyper. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt, at ændre MIME-typen for en filtype, eller at tilføje en MIME-type for en filtype der tidligere ikke har været i brug.

Denne vejledning viser hvordan du tilføjer en MIME-type via dit domænes .htaccess-fil. Bemærk, at denne vejledning kun kan bruges i forbindelse med vores PHP-hostingtjenester. Hvis du har en ASP.NET-hostingtjeneste så skal nye MIME-typer specificeres via web.config. En vejledning for dette vil blive tilføjet snart.

For at ændre i dit domænes .htaccess-fil så skal du først åbne den for redigering, eller oprette en ny hvis du ikke har en i forvejen. Se denne vejledning for mere information om hvordan du gør dette.

At tilføje MIME-typer igennem .htaccess

Dette eksempel tilføjer MIME-typen application/example til filtypen .example. Du skal ændre det for at tilpasse det til dine behov.

AddType application/example example 

Ændringen træder i kraft så snart filen er gemt. Hvis du tilføjer en MIME-type der allerede er konfigureret på serveren i forvejen så vil den MIME-type du selv angiver benyttes

Kontakt
Finder du ikke det du søger så kontakt vores support

Opret en supportsag
Service Desk
Står du med en større udfordring, som kræver lidt mere ekspertise og tid end du har til rådighed?

Surftown Service Desk, er en service hvor vi foretager arbejdet for dig. Vores Service desk klarer opgaven for dig.

Gør det for mig