Support Center

Hvordan får jeg min hjemmeside til at komme frem på søgemaskiner som Google og Bing?

Når din hjemmeside er blevet lagt online, vil du ofte gerne tiltrække flere besøgende til siden. Det første skridt til at gøre dette er at gøre forskellige søgemaskiner opmærksomme på, at din hjemmeside findes.

Søgemaskiner, som Bing, Google, og Yahoo, gennemsøger internettet for nyt indhold de kan tilføje til deres databaser. Hvis der findes andre hjemmesideer, der linker til din hjemmeside, vises den i søgeresultaterne, når de forskellige søgemaskiner støder på links til din hjemmeside. Hvis der ikke er nogen, der linker til din hjemmeside, vil søgemaskinerne imidlertid ikke have nogen mulighed for at opdage, at din hjemmeside eksisterer, og din hjemmeside vises dermed ikke i nogen søgeresultater.

For at fremskynde processen og sikre dig, at din hjemmeside bliver indekseret, kan du indsende din hjemmeside til de store søgemaskiner og gøre dem opmærksom på, at den findes.

Vær opmærksom på, at søgemaskinerne drives af tredjeparter, og at Surftown ikke kan garantere, at din hjemmeside vises i en bestemt søgemaskines resultater. Desuden vises hjemmesiden ikke med det samme, men først når søgemaskinens crawlere har kunnet besøge din hjemmeside. Når du indsender en URL, placeres den i en kø, og det kan tage over en uge, før crawleren når til dit sted i køen.


Indsendelse af en hjemmeside til Bing og Yahoo

Microsofts Bing-crawler leverer også søgeresultater til Yahoo og flere andre hjemmesider. Du kan indsende en hjemmeside til deres crawler via følgende link:
https://www.bing.com/toolbox/submit-site-url


Indsendelse af en hjemmeside til Google

Du kan indsende en URL til Google via følgende URL:
https://www.google.com/webmasters/tools/submit-url

For at gøre det, skal du muligvis oprette en Google-konto.


Indsendelse af en hjemmeside til Yandex

Den russiske søgemaskine Yandex er meget populær i Østeuropa og Rusland. For at tilføje din hjemmeside til Yandex skal du registrere en konto hos dem og derefter bede dem om at gennemgå din hjemmeside.

Yandex' webmasterværktøjer kan findes her:
https://webmaster.yandex.com/

Kontakt
Finder du ikke det du søger så kontakt vores support

Opret en supportsag
Service Desk
Står du med en større udfordring, som kræver lidt mere ekspertise og tid end du har til rådighed?

Surftown Service Desk, er en service hvor vi foretager arbejdet for dig. Vores Service desk klarer opgaven for dig.

Gør det for mig