Hur väljer jag ett språk / Ställ in flera språk?

Vi föreslår att du skapar en webbplats med ett språk först och lägger till ytterligare språk i efterhand så att du kan klona sidor och innehåll m.m. Detta ger en grund för varje språk medan du arbetar med översättningar.

Följande guider görs alltifrån Sitebuilder editor.

Lägger till ett språk på din webbplats

1. Öppna menyn Sidor och Stilar.

Pages and Styles

2.  Klicka på Språk knappen.

Language button

Om du ställer in flera språk för första gången väljer du ett standardspråk för din webbplats. Det här är det första språket dina besökare ser när de anländer. Dina befintliga sidor kommer att markeras som det språk du väljer som standard.

Default language

3. Klicka Lägg till nytt språk.

Add language

4. Välj det språk du vill lägga till och välj vilka sidor som ska klonas. Klonade sidor kopierar allt innehåll, vilket skapar en grund för ditt nya språk.

Choose language

5. Översätt namnen på de sidor du valt till det nya språket.

Rename pages

När du är klar kommer du att se en lista över språk som är tillgängliga för din webbplats.

Language list

Byta mellan språk

När du har lagt till ett nytt språk kan du byta språk i Sidor och Stil-menyn. Om du byter språk kan du se och redigera sidor som är tillgängliga för det språket.

Switch language

Ta ett språk offline eller ta bort ett språk

I vissa fall kanske man vill inaktivera språk offline tills det är klart. Om du sätter ett språk offline kommer alla dina sidor och innehåll att vara kvar, men språket kommer inte att vara tillgängligt för besökare på din webbplats.

Men om du tar bort ett språk så tar du bort alla sidor och innehåll för det språket. Den här åtgärden kan inte ångras.

1. Klicka på rullgardinsmenyn i Sidor och stilar-panelen.

Switch language

2. Klicka Manage languages.

Manage languages

3. Klicka på fler inställningar ( ) och välj ett alternativ.

Manage languages