Hvordan finder / underskriver jeg en databehandleraftale for Surftown?

Hvis du på din hjemmeside hos Surftown indsamler oplysninger om besøgende på hjemmesiden, f.eks. hvis du har et nyhedsbrev man kan tilmelde sig, skal du sikre dig at du opfylder de nye krav om databeskyttelse. I forbindelse med vores implementering af de nye databeskyttelsesregler stiller vi en databehandleraftale til rådighed for alle vores kunder.

Vi fungerer som databehandler for de personoplysninger du som dataansvarlig opbevarer om dine kunder / besøgende på vores servere. I følge de nye krav skal du derfor have en databehandleraftale med os.

Vi leverer denne i form af et digitalt underskrevet dokument, som du kan finde / underskrive fra dit webhotels kontrolpanel.
Denne vejledning viser hvordan det foregår.

1. Log ind her.

2. Gå til indstillinger menuen øverst til højre.

Indstillinger

3. Klik på Databehandleraftale i kategorien Konto.

Databehandleraftale

4. (valgfrit) Kryds af i feltet hvis du vil have at vi underretter dig i tilfælde af at vi udskifter en underdatabehandler.
Klik herefter på knappen Databehandleraftale.

Databehandleraftale

5. 5. Nu vises Surftowns databehandleraftale. Første gang du åbner denne vil du få muligheden for at underskrive dokumentet. Vi anbefaler at du læser aftalen igennem inden du underskriver.
I bunden af siden finder du et felt hvor du med musen kan klikke og trække for at skrive din underskrift på dokumentet.

Underskrift

Klik på knappen Godkend underskrift for at indsende din underskrift til Surftown, og gemme dokumentet på din lokale computer.
Du kan altid senere åbne dokumentet fra kontrolpanelet igen hvis du har brug for at downloade en ny kopi af det underskrevne dokument.