Outlook 2016: Skift til UnoEuro’s mailservere på en eksisterende mail konto

Nedenstående finder du hjælp til at skifte til UnoEuro's mailserver på en eksisterende e-mail konto i Microsoft Outlook 2016.

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto i vores Mail Administration, som du finder i vores Kontrolpanel.

1. Åbn Outlook og klik på knappen *FILER* – øverst i venstre hjørne

Step1

2. Tryk nu på *KONTOINDSTILLINGER*

1

3. En ny menu fremgår. Her trykker du igen på *KONTOINDSTILLINGER* på den nye menu

2

4. Et nyt vindue vil nu fremgå hvor du har en oversigt over dine nuværende mail kontoer

4

5. Her skal du markere den pågældende mail konto, som du ønsker at ændre til UnoEuro’s mailservere (indgående og udgående post) og efterfølgende trykke REPARER.
OBS: Hvis du ikke benytter dig af Outlooks forenklede kontooprettelse skal du trykke *REDIGER* i stedet for *REPARER*

5

6. Et nyt vindue vil nu fremgå hvor du skal trykke ”Avancerede Indstillinger” og sætte flueben ved ”Lad mig manuelt reparere min konto”

0

7. Et nyt vindue vil nu fremgå hvor Outlooks standard mail indstillinger står. Dette *skal* rettes.

8. Sørg nu for at *ÆNDRE* dette til følgende – *HER* gør du brug af kryptering og IMAP.
Benytter du POP3 skal porten være 110 i stedet for 143.

6

9. Tryk efterfølgende på UDGÅENDE POST nedenfor.

9

10. Et nyt vindue fremgår. Det skal rettes til følgende:

7
Port 587 er anbefalet.

11. Tryk nu på Reparer knappen.
Efterfølgende vil der stå, at Kontoen blev repareret hvis det blev konfigureret korrekt og din mail konto kører nu igennem UnoEuro’s mailserver.

Har du problemer kan du kontakte os her:
https://www.surftown.com/contact