Mozilla Thunderbird: Skift til UnoEuro’s mailservere på en eksisterende mail konto

Nedenstående finder du hjælp til at skifte til UnoEuro's mailserver på en eksisterende e-mail konto i Mozilla Thunderbird

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto i vores Mail Administration, som du finder i vores Kontrolpanel.

1. Åbn din *Thunderbird mail* og vælg den pågældende mail konto.

2. Klik herefter på *Vis indstillinger for denne konto*

1

3. Et nyt vindue med bl.a. mail indstillinger vil nu fremgå.

2

4. Gå nu til *Serverindstillinger* som du finder i venstre side. Sørg for at ændre *Servernavn* til *mail.unoeuro.com* (Dette er den indgående post)

3

Hvis du benytter POP3 i stedet for IMAP skal porten være 110.

5. Tilgå nu *Udgående server (SMTP)* – nederst til venstre.

4

6. Klik nu på *Rediger* i højre side så du kan ændre den udgående server til at pege på UnoEuros mailserver på din eksisterende e-mail konto.

7

7. Et nyt vindue vil nu fremgå. Her skal du sørge for at ændre *Servernavn* til asmtp.unoeuro.com (Dette er den udgående post)

6

Port 587 er anbefalet.

8. Tryk nu på *OK* på dette pop-up vindue.
Husk også at trykke *OK* på det større vindue du tilgik i starten.

7

Hvis det blev konfigureret korrekt, kører din e-mail konto nu igennem UnoEuro’s mailservere.

Har du problemer kan du kontakte os her:
https://www.surftown.com/contact