Apple Mail: Skift til UnoEuro’s mailservere på en eksisterende mail konto

Nedenstående finder du hjælp til at skifte til UnoEuros mailserver på en eksisterende e-mail konto i Apple Mail for Mac.

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto i vores Mail Administration, som du finder i vores Kontrolpanel.

1. Åbn Apple Mail og klik på MAIL øverst i venstre side. Klik herefter på Indstillinger.

1

2. Et nyt vindue vil fremgå. Klik nu på Serverindstillinger

2

3. Nu skal du sørge for at skifte Serverindstillingerne til UnoEuro's indgående og udgående post. Dette gøres ved at skifte Værtsnavnet:

3

Det er vigtigt at værtsnavnet til indgående post står til:
mail.unoeuro.com

Og værtsnavnet til udgående post står til asmtp.unoeuro.com for at det kan køre korrekt på UnoEuro.

4. HUSK at trykke på Arkiver i bunden af højre side så de nye ændringer gemmes.

Hvis det blev konfigureret korrekt kører din e-mail konto nu igennem UnoEuro’s mailserver. Har du problemer eller spørgsmål hertil kan du kontakte os her:
https://www.surftown.com/contact