Mac - Outlook 2016: Skift til UnoEuro’s mailservere på en eksisterende mail konto

Nedenstående finder du hjælp til at skifte til UnoEuro's mailserver på en eksisterende e-mail konto i Microsoft Outlook 2016.

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto i vores Mail Administration, som du finder i vores Kontrolpanel.

1. Åbn din Outlook klient på din Mac og øverst i venstre side finder du "Værktøjer" som du skal trykke på

1

2. Øverst til venstre finder du nu "Konti" som du skal trykke på

2

3. Et nyt vindue vil nu fremgå med dine nuværende mail oplysninger. Dette skal ændres til at køre igennem UnoEuros mailservere.
-   Server til indgående post skal ændres til mail.unoeuro.com
-   Server til udgående post skal ændres til asmtp.unoeuro.com

3

Port 587 er anbefalet.

Efter du har gemt dine nye indstillinger på dette vindue vil din mail nu køre på UnoEuros mailservere såfremt at det blev konfigureret korrekt.

Har du problemer kan du kontakte os her:
https://www.surftown.com/contact