iPhone/iPad/iPod Touch: Skift til UnoEuro’s mailservere på en eksisterende mail konto

Nedenstående finder du hjælp til at skifte til UnoEuro's mailserver på en eksisterende e-mail konto på din iOS-enhed

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto i vores Mail Administration, som du finder i vores Kontrolpanel.

1. Åbn din iOS-enhed (eksempelvis iPhone) og tilgå "Indstillinger".

2. Vælg nu "Mail" længere nede. Den kan også i nogle tilfælde hedde E-mail, kontakter, kalendere.

1

3. Øverst ser du "Konti", som du skal trykke på.

2

4. Nu fremgår en oversigt over dine e-mail kontier på din iOS-enhed. Vælg nu den/de mails, der tidligere kørte igennem Surftown og nu skal køre igennem UnoEuros mailservere.

3

5. Tryk nu på e-mail kontoen, hvor der til venstre for står "Konto"

4

6. En oversigt over mailens nuværende indstillinger til indgående post vil nu fremgå. Her skal du ændre Værtsnavnet til til mail.unoeuro.com
Værtsnavnet til indgående post skal stå ligesom her:

5

7. Tryk nu på "SMTP" som står længere nede.

6

8. En ny oversigt vil nu fremgå. Du skal nu trykke under Primær Server.

7

9. En ny oversigt vil fremgå her. Nu skal du skifte værtsnavnet under Server til Udgående Post til:
asmtp.unoeuro.com
Værtsnavnet skulle gerne se ud som nedenstående billede:

8

10. Tryk nu på OK" øverst til højre.

9

11. Tryk nu på Konto øverst til venstre.

10

12. Nu skal du gerne være tilbage til en oversigt over Konto indstillingerne igen. Her skal du trykke "OK" øverst til højre så indstillingerne bliver gemt.

11

Efter du har gemt dine nye indstillinger på dette vindue vil din mail nu køre på UnoEuros mailservere såfremt at det blev konfigureret korrekt.

Har du problemer kan du kontakte os her:
https://www.surftown.com/contact