Windows 10 Mail: Skift til UnoEuro’s mailservere på en eksisterende mail konto

Nedenstående finder du hjælp til at skifte til UnoEuro's mailserver på en eksisterende e-mail konto i Windows 10 Mail App.

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto i vores Mail Administration, som du finder i vores Kontrolpanel.

1. Åbn Windows Mail App'en og klik på indstillinger knappen i bunden af venstre side.

1

2. En ny menu fremgår i højre side. Under indstillinger klikker du på "Administrer konti"

2

3. Nu skal du vælge den/de mails der skal kører igennem UnoEuros mailservere i stedet for Surftowns.

3

4. En lille menu fremgår, hvor du skal vælge "Rediger Indstillinger"

4

5. Et nyt vindue kommer frem med dine login-oplysninger. Tryk herefter på "Indstillinger for synkronisering af dit indhold", som står med blå skrift.

5

6. Et nyt vindue fremgår

6

7. I dette vindue skal du rulle ned i bunden og trykke på "Oplysninger om servere for ind- og udgående mail", som står med blå skrift.

7

7. Nu dukker nogle nye felter op, bl.a. "Indgående mailserver" og "Udgående mailserver (SMTP). Dette skal ændres til følgende:

8

8. Tryk herefter på Udført.

9. Nu skal du huske at trykke på Gem.

9

Hvis det blev konfigureret korrekt kører din e-mail konto nu igennem UnoEuro’s mailserver.

Har du problemer kan du kontakte os her:
https://www.surftown.com/contact