Hvordan kan jeg oprette en mailingliste?

Surftown giver mulighed for at kunder kan oprette mailinglister der udsender emails på vegne af godkendte afsendere. Dette tillader gruppeemails til diskussion og distribution af information.

Bemærk venligst, at selvom mailinglister kan benyttes til masseudsendelse af email, er dette ikke det formål de er skabt til. Hvis du har til hensigt at bruge din mailingliste til masseudsendelse beder vi dig om at læse hele dette dokument igennem først.

1. Start med at gå til Mail -> Mail oversigt

2. Klik på Gå til domæne knappen ud for dit domænenavn i kolonnen Handling.

3. Scroll ned på siden og tryk på knappen Tilføj under Mailinglister

4. Skriv et navn til listen og (valgfrit) en beskrivelse og tryk på knappen Tilføj.

5. Klik på moderatorindstillinger knappen ud for navnet på listen i kolonnen Handling. Tilføj mindst én emailadresse som moderator. Det er nødvendigt for moderatoren at godkende alle beskeder der sendes til mailinglisten.

6. Klik på Abonnentindstillinger knappen ud for navnet på listen i kolonnen Handling. Tilføj en emailadresse her for at tilføje den som modtager på mailinglisten.

Mailinglisten er nu sat op. For at sende til mailinglisten skal du bare sende din email til listen. Moderatoradressen vil så få tilsendt en email med instruktioner om hvordan han godkender udsendelsen.

Vedrørende moderering

Din nyoprettede mailingliste vil være i modereret tilstand. Dette betyder at moderatoren du har tilføjet skal godkende alle emails, før de sendes til modtagerne på listen.

Hvis du ønsker at deaktivere moderering på din mailingliste bedes du kontakte kundeservice.

Bloker emails fra andre end moderatorer

Hvis du ønsker at benytte din mailingliste til masseudsendelse af emails, bør du fjerne muligheden for at adresser der ikke står på moderatorlisten kan sende til listen, for at sikre at svar på masseudsendte mails ikke ved en fejl bliver sendt til hele listen. Dette gøres ved at trykke på Rediger mailing List knappen og aktivere funktionen Indlæg af andre end moderatore afvises. Dette gælder kun besked modererede lister.

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/