Hvordan sletter jeg en email-konto?

Bemærk! Når du sletter en e-mailadresse fjernes samtlige meddelelser fra adressen. Sørg for at du har flyttet en kopi af alle vigtige mails til en anden adresse inden du sletter en e-mailadresse.

1. Start med at logge ind Her

2. Hvis du har flere webhoteller, skal du vælge det webhotel hvor domænet din emailadresse findes på er tilføjet. Hvis du har flere webhoteller og er i tvivl om hvilket der indeholder domænet, kan du trykke her.

3. Tryk på Mail oversigt.

Overblik over Mailfunktioner fra Dashboardet

4. Et vindue vil åbne, hvor du kan vælge hvilket domænes mailkonti du vil se. Hvis den mailkonto du vil slette, f.eks. slutter på mail@mitdomæne.dk, skal du vælge mitdomæne.dk fra listen, ved at trykke på pilen til højre for domænet.

Vinduet hvor du vælger domæne

5. Tryk på det røde kryds ud for den mailkonto du vil slette.

Tryk på det røde kryds, for at slette en mailkonto.

6.Et popup vindue vil nu åbne, og bede dig bekræfte sletningen, da det vil slette alle mails på mailkontoen. Så snart du bekræfter, vil mailkontoen blive fjernet fra dit webhotel.

Bekræft