Support Center

Hvordan opretter jeg en automatisk videresendelse af mails?

Ofte er det nødvendigt, at videresende indgående mails til en eller flere foruddefinerede adresser.

Man kunne eksempelvis forestille sig, at en mere officiel e-mail adresse skal videresende alle indgående mails til en privat e-mail adresse, eller at man vil sende private mails videre til en samlever eller lignende, så begge kan læse dem.

Heldigvis er det dejlig nemt, at oprette en sådan videresendelse og i denne vejledning beskriver vi, hvordan man gør.

Bemærk! På det seneste er anti-spam tiltag såsom SPF blevet mere almindelige blandt e-mailudbydere som Google, Yahoo eller Microsoft. Når du videresender en e-mail der oprinder hos et domæne der er sat op med SPF, vil den videresendte mail med højere sandsynlighed blive blokeret af modtagerens spamfilter, da den ikke længere er sendt fra den oprindelige afsenders mailserver.

Hvis du på trods af ovenstående alligevel ønsker at opsætte en videresendelse af mails, så læs videre.

1. Start med at logge ind her


2. Hvis du har flere webhoteller, skal du vælge det webhotel hvor domænet med din emailadresse findes på er tilføjet. Hvis du har flere webhoteller og er i tvivl om hvilket der indeholder domænet, kan du trykke her.


3. Tryk på Mail oversigt.

Vælg Mail oversigt


4. Nu vil et vindue åbne, hvor du kan vælge hvilket domænes mailkonti du vil se. Hvis den mailkonto du vil oprette en viderestilling for, f.eks. hedder mail@mitdomæne.dk, skal du vælge mitdomæne.dk fra listen, ved at trykke på pilen til højre for domænet.

Vælg domænet, som mailkontoen er knyttet til.


5. Du vil nu blive vist oversigten for mailkonti på dit domæne. I oversigten er der nogle knapper ud for hver mailkonto, som du kan bruge til at administrere dem med. Tryk på knappen som vist på billedet.


Tryk på Mail videresendelse


6. Et popup vindue vil nu åbne midt på siden. Der er et stort tomt felt, hvor du kan skrive alle emailadresser du vil videresende til, fra den valgte. Du kan skrive flere mailadresser på én gang, ved at sætte et komma imellem dem: mail1@address.com, mail2@othermail.com. Den foregående tekst vil gøre at alle mails der kommer til adressen vil blive videresendt til både mail1@address.com og mail2@othermail.com. Du kan naturligvis også slette emailadresser der er skrevet ind tidligere ved at trykke på knappen med det røde kryds ud for adressen. Når du er tilfreds, kan du trykke på knappen i bunden kaldet Videresendelse, for at acceptere ændringerne, og gøre videresendelsen af dine emails aktiv.

Kontakt
Finder du ikke det du søger så kontakt vores support

Opret en supportsag
Service Desk
Står du med en større udfordring, som kræver lidt mere ekspertise og tid end du har til rådighed?

Surftown Service Desk, er en service hvor vi foretager arbejdet for dig. Vores Service desk klarer opgaven for dig.

Gør det for mig