Hvordan ændrer jeg en FTP-brugers kodeord?

Af sikkerhedsmæssige grunde, er det en god idé med jævne mellemrum at ændre sit FTP kodeord. Du behøver ikke kende en kode for at ændre den.

Hvis du er usikker på hvordan man laver et godt kodeord, kan du læse vores artikel om det her.

1.  Start med at logge ind Her

2. Du vil først og fremmest skulle vælge det webhotel, hvis FTP-bruger du vil ændre koden for. Find webhotellet fra dit Dashboard

3. Når du har fundet webhotellet, så tryk på FTP indstillinger. Det vil åbne en ny side.

4. Den side du nu ser, vil vise forskellige FTP indstillinger for dit valgte webhotel. Det vil også vise en liste over yderligere FTP-brugere du måtte have oprettet. For at ændre koden for din overordnede FTP-bruger, se 4a. For at ændre koden for en bruger du selv har oprettet, se 4b.

4a. For at ændre koden for din overordnede FTP-bruger, skal du trykke på Ændre kodeord, som du finder under Sikkerhed. Det vil åbne et popup-vindue hvor du kan skrive den nye kode. Du vil skulle skrive den to gange, for at undgå slåfejl.

4b. For at ændre koden yderligere brugere, så skal du først finde brugeren hvis kode du vil ændre, på listen over brugere, hvilket du finder nederst på siden. Direkte til højre for hver bruger er der fire knapper. Ved at trykke på knappen med billedet af blyanten, vil der åbne et popupvindue. Skriv den nye kode to gange i vinduet for at undgå slåfejl.

5. Hvis du ikke vil bruge tid på at finde på endnu en kode, kan du bruge knappen Generér for at få et automatisk forslag på en tilfældig, stærk kode. Når du er tilfreds med koden, kan du trykke på Submit for at godkende den. Koden vil være aktiv med det samme, og popup-vinduet vil lukke.

Se også