Hvordan ændrer jeg koden for Surftowns kontrolpanel?

I mange tilfælde kan det være en god idé, at ændre dit kodeord til dit kontrolpanel. Heldigvis er dette meget nemt, og denne guide viser dig hvordan! Vær dog opmærksom på, at hvis du har glemt din nuværende kode, kan du ikke bruge denne vejledning.

Hvis du er usikker på hvordan man laver et godt password, kan du læse vores artikel om det her

1. Når du er logget ind på Surftown, vil dit navn være synligt i øverste højre hjørne af siden. Trykker du på dit navn vil en menu folde sig ud. Tryk på Indstillinger i den menu.

2. En ny side vil åbne, med tre overordnede sektioner kaldet KontoSagshistorik og Sikkerhed. Tryk på Ændre kodeord under Konto.

3. Du vil nu blive bedt om at indtaste den nuværende kode, og den nye som du vil bruge fremover. Du skal skrive den nye kode to gange for at undgå slåfejl. Hvis du har svært ved at finde på en ny kode og overvejer at bruge dit navn og din fødselsdag, kan du trykke på Generér for at få foreslået en stærk, tilfældig kode. Når du er tilfreds med koden, kan du trykke på Confirm for at gemme din ændring.

Du vil nu skulle indtaste den nye kode for at logge ind på din konto på Surftown.