Hur ändrar jag lösenordet för Surftowns kontrollpanel?

I vissa situationer kan det vara bra att ändra lösenordet till din kontrollpanel. Den här artikeln kan du inte använda, om du har glömt ditt lösenord.

Denna artikel kommer att gå igenom processen om hur du ändrar lösenordet till din kontrollpanel.

Läs följande artikel, om du är osäker på hur ett säkert lösenord ska vara utformat.

1. När du är inloggad kommer ditt namn att synas uppe i det högra hörnet. Håll över muspekaren på ditt namn och en rullgardinslista kommer att öppnas. Klicka på Inställningar.

2. En ny sida kommer att visas och där kan du se tre sektioner, Konto, Ärendehistorik och Säkerhet. Under Konto klickar du på Ändra lösenord.

3. Nu kommer du att bli tillfrågad att ange ditt gamla lösenord och det nya lösenordet som du vill använda. Du måste ange det nya lösenordet två gånger för att undvika skrivfel. Använda gärna Generera lösenord, om du inte kommer på ett nytt lösenord eller har tanken att använda din födelsedata eller namn. Vårt system kommer då att generera ett slumpartat och starkt lösenord till dig. När du är nöjd med ditt nya lösenord klickar du på Confirm.

Du behöver nu ange ditt nya lösenord för att logga in på din kontrollpanel.