Support Center

Hvordan opretter jeg et autosvar for indgående mails?

I mange tilfælde er det smart, at sende et automatisk svar til afsendere af indgående mails.

Det er eksempel tilfældet, når e-mail adressens ejer er på ferie eller gerne vil informere afsenderen om, at mailen er blevet modtaget.

I denne vejledning beskriver vi, hvordan et autosvar oprettes.

1. Start med at logge ind Her


2. Hvis du har flere webhoteller, skal du vælge det webhotel hvor domænet med din emailadresse findes på er tilføjet. Hvis du har flere webhoteller og er i tvivl om hvilket der indeholder domænet, kan du trykke her.


3. Tryk på Mail oversigt.

Overblik over Mailfunktioner fra Dashboardet


4. Hvis du har flere domæner på webhotellet, vil et vindue åbne, hvor du kan vælge hvilket domænes mailkonti du vil se. Hvis den mailkonto hvis kode du vil ændre, f.eks. slutter på mail@mitdomæne.dk, skal du vælge mitdomæne.dk fra listen, ved at trykke på pilen til højre for domænet. 

Vinduet hvor du vælger domæne


5. Du vil nu blive vist oversigten for mailkonti på dit domæne. I oversigten er der nogle knapper ud for hver mailkonto, som du kan bruge til at administrere dem med. Under kolonnen Handling findes en knap kaldes Autosvar. Tryk på dén.

 


6. Et popup vindue åbner nu på siden. Deri kan du skrive emnefelt og meddelelsen i den mail, der vil blive sendt retur. Hvis du udfylder disse og trykker Gem ændringer, vil dit autosvar blive sendt til alle der sender en mail til mailadressen. Hvis du vil, kan du sætte et flueben i Inkluder indgående meddelelse, for også at sende en kopi af afsenderens egen mail med tilbage, hvilket kan være praktisk i nogle tilfælde.

Kontakt
Finder du ikke det du søger så kontakt vores support

Opret en supportsag
Service Desk
Står du med en større udfordring, som kræver lidt mere ekspertise og tid end du har til rådighed?

Surftown Service Desk, er en service hvor vi foretager arbejdet for dig. Vores Service desk klarer opgaven for dig.

Gør det for mig