Hvordan kan jeg ændre ASP.NET-version?

Denne vejledning viser hvordan ASP.NET versionen ændres for et domæne.

Bemærk, at ASP.NET kun er tilgængeligt for webhoteller, der ligger på Windows-platformen.

1. Vælg 'Domænehåndtering' ud for dit ASP /ASP.NET webhotel fra Forsiden

Web Management

2. Vælg domænet du ønsker at ændre .NET versionen for ved at klikke på pilen ud for handlinger.

3. Klik på tandhjulet ud for handlinger til højre for ASP.NET versionen.

4. Vælg den version af ASP.NET du ønsker at anvende og klik på Anvend.

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/