Nice to know: om din VPS

Virtual Private Servers (VPS) er virtuelle instanser, den ideelle løsning til at hoste din avancerede web-applikation. Til forskel for vores webhoteller, har du fuld root access til din VPS. Dette betyder at du har fuld kontrol over din VPS. Din server, dine regler!

Fordelen ved at bruge en VPS er at vi tager os af vedligeholdelse af hardware og netværkforbindelser, i vores state-of-the-art datacentre i Danmark. På denne måde skal du aldrig bekymre dig om nedbrud på din internetforbindelse eller hardware.

Alt du skal bekymre dig om er softwaren der kører på din VPS.

Vi har ingen begrænsninger på antallet af domæner du ønsker at bruge på din VPS instans. Serverne har en stor tilladt mængde trafik hver måned, så du ikke behøver at bekymre dig om at modtage udforudsete regninger for trafikforbrug.

Få hjælp med din VPS

En VPS er din server. Dette betyder at du har fuld adgang til serveren, og kan indstille den som du har lyst til. Dermed sagt, kan vi kun tilbyde begrænset support, da opsætning er individuel.

Vores support mandskab vil selvfølgelig være i stand til at vejlede dig med de mest basale spørgsmål. Du er altid velkommen til at kontakte hvis du har spørgsmål relateret til dit VPS produkt.